MarktPlaza

Audi A1 Sportback - 1.0 TFSI 95 PK Adrenalin | Stoelverwarming | Licht en regensensor | Ledverlichti

662x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 225/45 R17
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 175 x 142 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 12,6 s
Topsnelheid: 177 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 97 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie (inbegrepen): Op werking van de motor en versnellingsbak
- SNN Auto's afleverpakket (€ 595 meerprijs): - Uitgebreide 40-punten BOVAG inspectie - Onderhoud volgens fabrieksschema - Nieuwe APK - Volle tank brandstof - Reiniging interieur/exterieur - Poetsen - Opgelegde kenteken letters - Aflevergeschenk - NAP rapport - Gratis tenaamstelling
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank 3-persoons
- Adrenalin
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Aluminium interieur afwerking
- Aluminium interieurlijsten
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Automatisch Sper Differentieel
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connect-pakket
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch sperdifferentieel
- Halogeen mistlampen
- Led-verlichting
- LED achterlichten
- Lederen sportstuur
- Licht-regensensor
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Radio- CD
- Radio-CD/MP3 speler
- S Line exterieur
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. S-Line styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze A1 Sportback vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Audi is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze Audi A1 Sportback komt uit 2016, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van (82 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 4.20 liter per 100 km en hij weegt 1060 kg. De wegenbelasting bedraagt € 96.- per kwartaal.
Wilt u meer informatie weten over deze voertuig ? Een proefrit maken, inruilvoorstel ontvangen, of een taxatie van uw eigen auto laten maken. Wij staan klaar en helpen u graag.
Service en 6 maanden BOVAG garantie:
Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd met een uitgebreide 40 punten inspectie. Hierdoor hebben wij én u zicht op de uitgevoerde werkzaamheden en de te verwachten werkzaamheden. Daarnaast worden onze occasions standaard voorzien van een vloeistoffencontrole en geldige APK en bieden wij standaard 6 maanden BOVAG garantie op onze personenauto occasions. Tegen een meerprijs van € 595,- kunt u kiezen voor SNN Auto's afleverpakket. Hierbij wordt uw auto vervolgens voorzien van een afleverbeurt volgens fabrieksschema, een nieuwe APK, volle tank brandstof en een complete interieur/exterieur poetsbeurt.
Particuliere financiering:
Heeft u liever een vast maandbedrag ? Dan bieden wij financieringsmogelijkheden aan, neemt u een kijk bij ons leaseaanbod.
Zakelijk financial lease:
Bent u een eenmanszaak / ZZP'er, of heeft u een B.V. / V.O.F. en wilt u een vast maandbedrag? Ook hierin zijn wij gespecialiseerd en bieden mogelijkheden aan.
Wij proberen onze advertenties zo zorgvuldig mogelijk op te maken, helaas zijn fouten daarbij niet uit te sluiten. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om zelf bij de aankoop te controleren.
Volg ons ook op Instragram SNN Auto's en www.facebook.com/snnauto's