MarktPlaza

Audi 80 - 1.6 CC

1255x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.410 kg
Wielbasis: 25 cm
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 181 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
## Aanvullende opties en accessoires
- Metallic lak
Deze Audi 80 komt uit 1985. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 1985 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 55 kW (75 PK) en een cilinderinhoud van 1588 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 0 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 0 seconden. De wegenbelasting bedraagt € 18.- per kwartaal.Alle auto's kunt u per maandbetaling kopen en voor de meeste auto's leveren wij op aanvraag een ALL-INN RIJDEN pakket. Dat is incl onderhoud en reparaties voor een vast maandbedrag. Bedrijfsauto's staan exclusief btw geadverteerd (tenzij anders vermeld)
Kom langs voor een proefrit en laat u informeren over alle mogelijkheden van Vakgarage Richtlijn: Financieren, Inruil, Garantiepakketten, 50/50 deals, Autohuur, Onderhoud alle merken. Vraag de verkoop naar de voorwaarden hiervan.
Kijk altijd op onze site voor de laatste informatie.
Voor info buiten openingstijden: 06 53 959 442Oldtimer, in unieke staat. Originele lak en van de eerste eigenaar! Zo vind je er geen tweede.
Bel voor bezichtiging, want de auto staat in de stallingsruimte.
Vakgarage Richtlijn is een universeel autobedrijf voor ALLE merken auto's. Vakkundige reparaties voeren we uit in onze moderne werkplaats met gediplomeerde monteurs.APK, Storingsdiagnose, Aircoservice, Banden-specialist met zomer en winter opslag, Schadeherstel voor vele verzekeringsmaatschappijen en Verkoop van Occasions. Private lease en Financiering is mogelijk in een passend, persoonlijk gesprek met onze verkopers.