MarktPlaza

Atlas van het menselijk lichaam

133x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Jordi Vigue, idee en hoofdredacteur

Dr. Emilio Martin Orte, wetenschappelijk advies.

Het menselijk lichaam is een geweldige machine die een groot aantal taken uitvoert. Om al deze taken uit te kunnen voeren zijn er specifieke lichaamssystemen nodig, terwijl elk systeem weer uit specifieke organen bestaat. Elk orgaan en stelsel is afhankelijk van de andere organen en stelsels om goed te kunnen blijven functioneren en bij te dragen aan een fysiologisch evenwicht.

Hoewel het lichaam bijzonder geavanceerd en complex is, is kennis over hoe alles werkt cruciaal om gezond te blijven.

Dit boek geeft een systematisch overzicht van het menselijk lichaam. Het is onderverdeeld in hoofdstukken die elk een specifiek stelsel beschrijven. De hoofdstukken bevatten gedetailleerde illustraties en duidelijke verklaringen. Deze Atlas van het menselijk lichaam is niet alleen even gebruiksvriendelijk en overzichtelijk als een atlas, maar is ook rijk aan informatie.

De kwaliteit en gedetailleerdheid van de illustraties, gecombineerd met een korte maar nauwkeurig uitleg, maken dit boek zeer geschikt voor studenten en docenten in het middelbaar onderwijs en voor veel bedrijfstakken - sporters, fysiotherapeuten, homeopaten, verpleegkundigen, masseurs enzovoort - maar ook veel mensen die net beginnen aan een studio geneeskunde of lezers die geïnteresseerd zijn in hun lichaam en er goed voor willen zorgen.

Grote hardcover in nieuwstaat.

25 x 33 cm.

164 pagina's