MarktPlaza

Arts et Métiers Graphiques Nr. 55 1936 Grafische Kunst

159x bekeken
2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Paperback. Arts et Métiers Graphiques Nr. 55. Paris, 1er Novembre 1936. 67,(1) blz. Formaat circa 31 cm, gewicht ongeveer 0,58 kg. Illustraties in kleur en zwart-wit.
Inhoud:
Jean Giradoux – La guerre de Troie n’aura pas lieu (fragment)
André Carlhian - Papiers panoramiques
Roger Dévigne – Les secrets et les lois de l’imprimerie du son
G. Arkel – L’exposition du Symbolisme à la Bibliothèque Nationale
Bertrand Guégan – Les Herbiers grecs
Marie Dormoy – Maillol
Germaine et Georges Degaast – Les Vieux Moulins à papier d’Auvergne
Jean Selz – L’Imagerie populaire de l’ancienne Russie
A.D.
Colonies de femmes peintres
Actualité Graphique


Fraaie publicatie over (grafische) kunst. Kaft met slijtageplekjes maar nog goed voor leeftijd. Inhoud compleet. Inclusief alle platen buiten de tekst. Voorin zijn vier bladzijden uit La Guerre de Troie n’aura pas lieu gereproduceerd. Hierbij zijn een titelblad, bladzijde 2, 3 en 8 gebruikt. Dit zorgde voor verwarring aangezien het tweede blad op de ene kant als 3 gepagineerd werd en op de andere kant als 8, gevolgd door bladzijde 9 van een ander artikel. In eerste instantie dacht ik dat dit een fout in de paginering was (de verspringende paginering was immers op hetzelfde blad). Uiteindelijk kwam ik er achter dat de paginering onderdeel was van de facsimile weergave (en dus geen paginering van het tijdschrift. Feitelijk zijn dit dus de vier bladzijden 5 t/m 8 (bij de inhoudsopgave staat ook de eerste bladzijde van deze facsimile aangegeven als bladzijde vijf). Inhoud in goede staat voor leeftijd. Referentienummer 11955.

90 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 5,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.