MarktPlaza

[Arts and Craft] Charles Rennie Mackintosh - architectuur

52x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Portfolio. Meister der Innen Kunst 2. Charles Rennie Mackintosh Glasgow. Haus eines Kunstfreundes. Darmstadt: Verlag Alex. Koch. Glasgow: The Fraser Press, 1991. Formaat circa 53,5 cm, gewicht ongeveer 1,9 kg (verpakt meer dan 2 kg).
Voor het eerst in 1902 uitgegeven. Dit is een tweede (ook omschreven als facsimile her)druk uit 1991. Uitgegeven in een gelimiteerde oplage van in totaal 1000 exemplaren (300 in het Duits en 700 in het Engels). Dit is nummer 110 van de 700 exemplaren in het Engels. Destijds was de verkoopprijs 180 pond! Portfolio met slijtageplekjes (voornamelijk randen) maar nog goed voor leeftijd (bindlinten nog aanwezig). Platen compleet en in goede staat.
Gezien breedte van portfolio (onverpakt al 40 cm) is verzending met DHL niet mogelijk. Op aanvraag (verzekerde verzending) met DPD wel mogelijk. Standaard verzend ik de portfolio met Postnl.
Charles Rennie Mackintosh was een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Arts and Craftsbeweging. Hij was architect en kunstenaar. Fraaie uitgave van architectonische illustraties. Referentienummer 11941.

180 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 10,25 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.