Arthur Hailey - De geldmagnaten

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 41x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Arthur Hailey - De geldmagnaten.
1975, AD. M.C. Stok / Zuid-Hollandsche uitgeversmaatschappij bv
'een boek uit de Cultuurserie'
450 pag., isbn 90 235 0288 4
harde kaft, met stofomslag
stofomslag heeft wat beschadigingen, aan het boek zelf een paar vlekjes
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
Arthur Hailey viert in de Verenigde Staten enorme triomfen met zijn boek De Geldmagnaten. Over het tot stand komen van deze bestseller zegt de auteur: 'Ik vroeg me af wat het leven van de mens in de komende jaren het meest zou beinvloeden. Het antwoord was: geld. Vervolgens vroeg ik me af welke de beste achtergrond zou zijn voor mijn verhaal. Het antwoord: een handelsbank. Menigeen was van mening dat het werk bij een bank een saai metier was. In werkelijkheid was het verre van saai ....
Deze ongelooflijk boeiende roman gunt ons een ruime blik achter de schermen van de bankierswereld. Cynisme en corruptie vieren hoogtij, een wereld van diepgaande geschillen en conflicten en de plotselinge wijze waarop ogenschijnlijk kerngezonde instellingen ineenstorten; de eenvoudige wijze waarop de dollar kan worden vervalst ... en meer, veel meer!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.