MarktPlaza

Arthur Hailey - Airport

66x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Arthur Hailey - Airport
Luchthaven onder hoogspanning
Een boek uit de Cultuurserie
Ad. M.C. Stok/Zuid-Hollandsche Uitgevers Maatschappij
393 pag.
harde kaft met stofomslag
boek is binnenin netjes, de stofomslag heeft wel wat scheurtjes (deze zijn aan de binnenzijde geplakt)
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Met dit boek maakt Arthur Hailey ons deelgenoot van het oppervlakkig zo bruisende, maar bij naderende beschouwing intens spannende én dikwijls bewogen leven op een luchthaven in het Amerikaanse Midden-westen. We leven als van nabij met de vele gebeurtenissen op deze luchthaven mee, als een onbarmhartige sneeuwstorm deze teistert, maar voelen ons ook nauw betrokken bij de diep-menselijke problemen, die zich bij de vele hoofdpersonen voordoen en vaak tot hevige conflichten leiden. Meesterlijk weet de auteur de wereld van de techiek en van de menselijke dramatiek met elkaar te verbinden!
De wereld van de techniek is in 'Airport' die van de vliegwereld, met al haar spanningen en gevaren, maar ook van hen, die er met hun gezinnen ten nauwste bij zijn betrokken. De schrijver bezocht gedurende acht maanden de voornaamste luchthaven in de gehele wereld, waar hij naast de technici en hun activiteiten de rusteloze wereld van de luchtreizigers bestudeerde. Na zijn dienstjaren als piloot bij de RAF in Wereldoorlog II schreef bij 'Airport', dat na verschijning in Amerika onmiddelijk de eerste plaats op de bestseller-lijsten innam. Wij mogen dan ook zeggen dat 'Airport' een bij uitstek moderne roman is die door zeer vele lezers met grote aandacht én spanning zal worden gelezen!"