MarktPlaza

Art Deco illustraties door René Vincent en Hemjic - Bolzoi

70x bekeken
9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Fraaie art deco illustraties (pochoir?) afkomstig uit een publicatie (aan onderzijde gepagineerd 35 t/m 38) met tevens een kort onderschrift in Frans en Engels. Afmetingen uitgevouwen circa 32 x 45,2 cm (bij verzenden zal het blad op de bestaande vouw dichtgevouwen verstuurd worden). 

Een fraaie illustratie over twee bladzijden getiteld A L’Hermitage Composition de René Vincent (1871-1936). Een chique koppel met vermoedelijk een Borzoi in een stadsscene met op de achtergrond een terras vol met in twintiger jaren mode gestoken dames en heren, rechts twee auto’s en centraal op de achtergrond de façade van de Hermitage in Le Touquet, een badplaats gelegen aan de Franse noordkust.

Verder nog twee illustraties, één per bladzijde getiteld:

Sur la Plage Composition de Hemjic. Dames en heren in typische art deco stijl gehuld in badkleding op het strand met op de achtergrond een boulevard. Vermoedelijk ook Le Touquet aangezien de andere twee zo in het onderschrift aangeduid zijn maar niet als zodanig vermeld in het onderschrift van deze illustratie.

Au “Normandy” idem. Een straatscene met diverse dames en één heer met rechtsvoor de neus van een auto en op de achtergrond een terras. Ook deze scene is gesitueerd in Le Touquet.

Betreft hier originele uitgave, geen moderne herdruk. Referentienummer 11739.

90 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 5,25 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.