MarktPlaza

Armband edelstenen 3 voor 10 euro.

141x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De blauwe onyx wordt ook wel aragoniet genoemd en bestaat deels uit calciet, deels uit aragoniet. Kernwoorden: aardend, kalmerend, stabiliserend en rustgevend. Van Argentijnse blauwe onyx wordt gezegd dat het helpt bij het loslaten van mentale, fysieke en emotionele stress, waaronder rouw.

Aventurijn is een groene, oranje, rode, blauwe of gele kwartssoort. Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werking en geeft rust en een goed gevoel. Het helpt geluk en voorspoed aantrekken, helpt ontspannen en maakt je geduldiger, toleranter, positiever, empathischer en creatiever.

Roze toermalijn werkt beschermend, troostend en kalmerend. Het stimuleert liefdevol denken en handelen, compassie en empathie. Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend. Het bevordert innerlijke rust en helpt emotionele bagage en negatieve emoties loslaten.

Blue Lace Agaat is een prachtige steen voor mensen die heling nodig hebben. De steen geeft de gelegenheid om vastzittende emoties los te laten en te verwerking. Door de blauwe keur heeft deze steen een ontspannende en ontkrampende werking op het keel chakra en heeft daarom een positief effect op de communicatie.

Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde.