MarktPlaza

Arjan Aelmans / Martin van Delden - Wap's up

258x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Arjan Aelmans, Martin van Delden - Wap's up
'een introductie in mobiel surfen met WAP
2000, Academic Service
79 pag., isbn 90 395 1573 5
mooie staat
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'computer/informatica'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
'U Wapt, ik wap, wij wappen. Het lijkt alsof iedereen an het wappen is geslagen. WAP staat voor Wireless Application Protocol; het is een programma dat is ontworpen voor het mobiele gebruik van Internet of andere netwerken. Op dit moment is WAP bezig aan een onstuitbare oopmars. In dit boekje wordt uitgelegd wat WAP inhoudt. Bovendien wordt er ingegaan op de vraag of WAP alleen maar een kortstondige hype is, of een technologie die voldoende mogelijkheden biedt voor een duurzaam bestaan. Het gebruik van technisch jargon is met opzet zoveel mogelijk achterwege gelaten. Deze introductie is in eerste instantie gericht op mensen die geínteresserd zijn in WAP, maar die geen expert zijn op het gebied van de informatie- en communicatietechnologie. Voor degenen die toch graag een kijkje in de WAP-keuken willen nemen, wordt in hoofdstuk 4 enige technische achtergrondinformatie over WAP gegeven. Terwijl veel mensen het regelmatig over WAP hebben, beseffen maar weinigen de impact van d
it nieuwe fenomeen in de digitale revolutie die momenteel plaatsvindt. Je zou kunnen stellen dat WAP zich in een vergelijkbare positie bevindt als het Internet in 1995.
En wat er in vijf jaar met Internet gebeurd is weten we allemaal!