MarktPlaza

Ardennen, 2 pers Petit Gite, hondenwelkom

335x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Natuurhuisje De ‘Petit Gite’ is een knus en authentiek huisje, privacy gelegen met een eigen ingang. Terras en tuinzitje, in gezamenlijke tuin. Alle comfort en privacy voor 2 personen. Er is een ruimte beneden, met zithoekje met open haard, met tv en eethoekje en ingericht keukentje. ( met fornuis, koelkast, etc) Boven 1 slaapkamer met 2 x 1 pers nieuwe, comfortabele boxspring bedden, met aangrenzend de badkamer met douche, wastafel en toilet. (3e bed mogelijk) De Petit Gite is landelijk, centraal, gelegen in de Ardennen, in het kleine dorpje Fraiture, tussen het prachtige natuurgebied van de skipiste van Baraque de Fraiture (afstand 500 meter) en Vielsalm. In de wintermaanden als er sneeuw ligt, kunt u skiën of langlaufen bij Baraque de Fraiture, materiaal op de piste zelf te huren. Zeker één van de mooiste streken van de Ardennen. Al direct vanuit uw logeeradres beginnen routes voor mountainbike, wielerfietsen, wandelen, routes liggen voor u klaar. Dagje kano-kajakvaren op de Ourthe. Of bezoek een klein gezellig dorpje of stadje, met in zomermaanden gezellige brocante, zoals Vielsalm, La Roche-en-Ardenne, Durbuy, Stavelot, Malmedy of Luxemburg is ook vlakbij * de skipiste van, Baraque de Fraiture, is op 500 meter gelegen! Materiaal voor skiën of langlaufen op de piste zelf te huren. * Parkeerruimte, naast huisje, voor auto. * Uw fiets, mountainbike of motor kan binnen, in afsluitbare, garage staan. * Wij zijn op 2 km gelegen, afslag 50 Baraque de Fraiture, aan de E25 Route du Soleil. * Honden toegestaan €5 p/h p/n, graag vermelden bij uw reservering! * Aankomst vanaf 16h / Vertrek voor 11h
Huurtarief 2019/2020 als u direct via ons reserveert.

*Op basis B&B / inclusief ontbijtservice, ontbijt wordt bij u gebracht in de Petit Gite
*Ontbijtservice is geen verplichting, is inclusief huursom, graag even doorgeven wel of geen gebruik van ontbijtservice.
Bedden zijn opgedekt + handdoeken.

ALLE DAGEN AANKOMST MOGELIJK!!

Weekend 2 nachten/ 2 personen:*B&B €190
Weekend 3 nachten/ 2 personen:*B&B €285
Midweek 4 nachten/ 2 personen: *B&B €350
Verblijf 5 nachten/ 2 personen: *B&B €425
Verblijf 6 nachten/ 2 personen: *B&B €510
Week 7 nachten/ 2 personen: *B&B €595
Exclusief toeristenverblijf p.p.p.nacht 1,00 euro
Verblijf huisdieren: per hond per nachten €5

* Last minute reserveringen, voor de dag zelf, graag telefonisch doorgeven. Op +32476290486
* Controleer of uw e-mailadres juist is ingevuld of zet eventueel uw telefoonnummer erbij, anders kunnen wij uw vraag niet beantwoorden.
Bent u met meerdere personen/kinderen of de 2 Pers Gite is al bezet, is ook mogelijk een (familie) kamer te huren in ons naast gelegen B&B, Gite-Ardennais.
Kijk voor bezetting op:
https://www.micazu.nl/vakantiehuis/belgie/ardennen/vielsalm/2-pers-b-b-in-privacy-appartement--21458/