MarktPlaza

Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam

14x bekeken
7 dagen geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige arbeidsrecht advocaat in Rotterdam? Zoek niet verder! Bij Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam staat Kees Veen voor u klaar om u te begeleiden bij alle juridische vraagstukken omtrent arbeidsrecht. Of u nu te maken heeft met ontslag, arbeidsconflicten, ziekte of herstructurering binnen uw bedrijf, wij bieden de juridische expertise die u nodig heeft.
Ons kantoor, gevestigd in het hart van Rotterdam, is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en helpt zowel werknemers als werkgevers bij het oplossen van uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties. Onze missie is om uw belangen te behartigen en tot de beste oplossing te komen, ongeacht de complexiteit van uw situatie.
Bij Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam werken we met een persoonlijke benadering. Kees Veen heeft jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsrecht en begrijpt dat elk conflict uniek is. Door een combinatie van kennis, ervaring en persoonlijke betrokkenheid zorgen we ervoor dat u zich gehoord voelt en de juiste juridische ondersteuning ontvangt.
Onze diensten
Als specialist in arbeidsrecht kunnen wij u onder andere helpen met:
  • Ontslagzaken: Of het nu gaat om een dreigend ontslag of een conflict na ontslag, wij staan u bij om uw rechten te beschermen.
  • Arbeidsovereenkomsten: Van het opstellen tot het controleren van arbeidsovereenkomsten, wij zorgen ervoor dat uw contracten juridisch kloppen.
  • Ziekte en re-integratie: Als u te maken heeft met ziekte of arbeidsongeschiktheid, helpen wij u bij het naleven van de wet- en regelgeving.
  • Collectief ontslag en herstructurering: Wij begeleiden bedrijven bij grote veranderingen en zorgen ervoor dat alles volgens de regels verloopt.
  • Conflictoplossing: Hebt u een arbeidsconflict? Wij proberen altijd eerst via mediation tot een oplossing te komen, maar kunnen u ook in de rechtbank vertegenwoordigen.
Bezoek onze website arbeidsrechtadvocaatrotterdam.com voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons kantoor is gevestigd aan de Weena in Rotterdam, en wij staan klaar om uw belangen te verdedigen.
Waarom kiezen voor Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam?
Bij Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam bent u verzekerd van deskundig juridisch advies en een daadkrachtige aanpak. Kees Veen en zijn team zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en kunnen u daarom op een effectieve manier bijstaan. Wij nemen de tijd om uw situatie goed te begrijpen en zorgen ervoor dat u altijd de beste oplossing krijgt.
Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op via onze website arbeidsrechtadvocaatrotterdam.com of bel ons direct voor een afspraak.
Arbeidsrecht Advocaat Rotterdam
Weena 290
3012 NJ
Rotterdam
Zuid Holland
010 360 25 57
https://arbeidsrechtadvocaatrotterdam.com/