MarktPlaza

Arbeid en sociale relaties

97x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Arbeid en sociale relaties
1952 – 1997
Sociaal maatschappelijke bezinning ter gelegenheid van het 45 – jarige jubileum van het GMV
Onder redactie van J. Westert en N. Westerbeek-de Wit
148 pag., isbn 90 71371 24 7
t.e.a.b. (a.u.b. bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘psychologie/maatschappij’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Vijf en veertig jaar GMV.
Op sociaal maatschappelijk terrein hebben zich vanaf de oprichting van het Gereformeerd Matschappelijk Verbond grote veranderingen voorgedaan. De thema’s van de jaren ’50, 60’ en 70’ lijken ons vandaag weinig meer te zeggen te hebben. In al die veranderingen rond arbeid en sociale verhoudingen heeft het GMV in al die jaren echter een bijdragen willen leveren aan het gesprek vanuit een schriftuurlijke levensvisie.
Jaarthema’s, congressen en themabijeenkomsten.
Lokale activiteiten hadden en hebben tot doel leden toe te rusten om hun levensovertuiging in de dagelijkse wer k- en sociale verhoudingen hanteerbaar te kunnen maken.
Ter gelegenheid van 45 jaar GMV zijn er opnieuw en aantal thema’s rond arbeid en sociale relaties, die vragen om bezinning en beoordeling. Met de bijdragen in deze bundel probeert het GMV daaraan een bijdrage te leveren.
De bundel staat onder redactie van Jan Westert en Nienke Westerbeek.
De bijdragen zijn van de volgende auteurs: N. van Loo, K.B. van Popta, J. van Groos, mw N. Verkerk-Vegter, R. Kuiper, J. Lenting, H.H. van de Beek, mw. M. Daverschot en J. Westert.”