MarktPlaza

Aquavive 14.90 - New

70x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

AquaVive Boats
De AquaVive is een schip met een CE -keuring, die veel luxe en comfort biedt. Een uniek nieuw concept voor duurzaam verblijven op en aan het water. De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Doordat de AquaVive gelijkvloers is, is deze voor iedereen toegankelijk. De AquaVive is energie neutraal en biedt een economische invulling voor de leegloop van jachthavens. Een uitkomst voor liefhebbers van watersport, (stads)natuur, ruimte en rust.
Indeling
De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Ideaal voor een echtpaar of gezin met kinderen. De AquaVive beschikt over een royale living met een fantastisch uitzicht over het water. Vanuit de woonkamer heeft u middels de glazen pui toegang tot een sfeervol terras. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De AquaVive beschikt over 3 aparte slaapvertrekken, waarvan de master bedroom direct toegang biedt naar het (achter)terras. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel en een designradiator. Het toilet beschikt over een fonteintje en mechanische ventilatie. Doordat de AquaVive zeer compleet is uitgevoerd, geniet u van een maximaal leefcomfort aan boord.
De AquaVive is de perfecte investering voor iedereen die graag wil genieten van comfort en beleving op en aan het water. De AquaVive Boats hebben een CE- C of D keuring en zijn officieel een schip. De AquaVive is door het groene karakter duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer energiezuinig in gebruik. Dit maakt de AquaVive een interessante investering waar u onbezorgd van kunt genieten. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopmakelaars.
Accommodatie
Gordijnen: Optioneel
Motor, electra, water
Vermogen: 40 pk
Aantal identieke motoren: In bun
Navigatie en electronica
Roerstandaanwijzer: Optioneel
Uitrusting
Ankerlier: Optioneel
Bijboot: Optioneel
Veiligheid
CE-normering: D
Extra gegevens:
Merk: Aquavive
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 14.9 meter
Breedte: 4.5 meter
Diepgang: 0.55 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Platbodem
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 3
Bouwjaar motor: 2018
Brandstof: Benzine
Vermogen: 40
Boegschroef: aanwezig
Maximum snelheid: 6
Besturing: Stuurwiel
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig