MarktPlaza

Appenzeller Sennenhond pup puppy’s puppies

123x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Onze Lizzy heeft op Koningsdag (27 /2021) een prachtig nestje van 8 puppy’s gekregen.

5 teefjes en 3 reutjes.

(3 teefjes gereserveerd)

Foto 1 tot 3 is het nestje.
Foto 4 is Lizzy zelf als pup.
Foto 5 is Lizzy.
Foto 6 en 7 is de vader van de puppy’s.
De vader is een stamboek dekreu en staat op marktplaats als dekreu aangeboden. De reu heet Luca en komt uit Vaassen.

Lizzy heeft een vriendelijk en temperamentvol karakter. Ze is waaks en beschermend naar haar eigen familie. Ze is leergierig en gewend aan kinderen en andere dieren.

De puppy’s groeien op bij ons in het gezin en op de boerderij. Zij zullen goed gesocialiseerd zijn als ze het nestje mogen verlaten. Verder zullen ze ingeënt worden en ontwormd en zal er een gezondheidsverklaring aanwezig zijn en een paspoort. De puppy’s krijgen ook een chip. De puppy’s krijgen een zak voer mee, een doek uit het nest, een halsbandje en een speeltje.

Bedenk goed voordat je een pup wil aanschaffen dat de Appenzeller Sennenhond houdt van ruimte, uitdagingen en een evenwichtig en consequent baasje. De Appenzeller Sennenhond staat bekend als een zeer trouw en slim dier en heeft zeker geen ruwe aanpak nodig.

Mocht je serieuze interesse hebben in een pup? Stuur dan een berichtje. Als de puppy’s wat groter zijn, zullen er nog duidelijke foto’s volgen van iedere pup apart. Bij reservering vragen wij een aanbetaling. De puppy’s mogen vanaf 23 /2021 het nestje verlaten.