MarktPlaza

Appartement voor vakantie en relax aan de Costa del Sol, Mijas, Marbella, Spanje

91x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtig design appartement voor vakantie of de koude wintermaanden te overbruggen! Gelegen tussen Fuengirola en Marbella, het bruisende deel van de Costa del Sol, het gehele jaar door. het appartement is omgeven door mooie natuur en heeft zicht op de Mediterraanse zee en Afrika! Dit zorgt ervoor dat u volledig in relax van u vakantie kan genieten en toch dichtbij de nodige bezienswaardigheden zit.


Het is volledig uitgerust met alle benodigdheden. Er zijn 2 slaapkamers (1 dubbel bed, 2 enkele bedden met comfort van een hotel), 2 uitgeruste badkamers, een keuken met alle nodige toestellen, wasmachine en droger, salon met eetplaats, ruim terras met ligzetels en tweede eetplaats uitgerust met glasramen. Mooi zwembad met ligzetels en zicht op zee. Wifi en overdekte en afgesloten parkeergelegenheid inbegrepen. Er is een lift beschikbaar in het complex.


Dichtbij golf, tennisclub, gym, natuurparken en lekkere restaurantjes! 15 minuutjes van centrum Marbella! Bij verblijf krijgt u een persoonlijke (papieren en digitale) gids met alle nodige informatie.

Verschillende diensten zijn beschikbaar tijdens uw verblijf (aankoop levensmiddelen, kuisdienst, ...).

Helaas zijn huisdieren en is roken niet toegestaan wegens hygiƫnische redenen.


Wij spreken Spaans, Engels, Nederlands en Frans. Boeken kan via de "Meer Informatie" link.