MarktPlaza

Appartement met zwembad en parkeerplaats

251x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Appartement met zwembad en parkeerplaats

Ref: 1164

Dit  begane grond appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het is gelegen in Guardamar del Segura vlakbij het grote dennenbos en de duinen. Gesitueerd in een rustig complex met totaal slechts 10 appartementen. Er is een gezamenlijk zwembad, een privé parkeerplaats op afgesloten terrein en een ruime privé opslagruimte in de kelder van het gebouw. Het appartement is van bouwjaar 2004 en zeer goed onderhouden. Het heeft een mooie serre van ongeveer 9m2 en een tuintje. Het uitzicht is verschillend op het gezamenlijk dakterras. Open vlaktes, de rivier, in de verte de zee & het bos, maar zoals u op de foto’s kunt zien is er ook bebouwing in de omgeving. 

Degelijk formaat woonkamer met veel natuurlijke lichtinval. Er is airconditioning aanwezig. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel, bidet en toilet. Een keuken met twee kanten kasten, de meubels en apparatuur zijn inbegrepen in de prijs.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s, boten, fietsen huren etc.