MarktPlaza

Appartement met parkeerplaats en opslag

236x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Appartement met parkeerplaats en opslag

Ref: 1100

2 Slaapkamer 1 badkamer appartement – zone MASYMAS Guardamar

Dit appartement beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Volledig gemeubileerd, met airconditioning. Tevens is ook alle apparatuur en witgoed inclusief. Er is een gezamenlijk zwembad en een privé parkeerplaats achter het hek. Ook is er een opslagruimte in de kelder van het pand. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping. De woonoppervlakte bedraagt 70m2 en het terras is 5m2. Orientantie van dit object, west.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardama del Segura : La Mata, Torrevieja, Santa Pola, La Marina, Rojales, Benijofar, Quesada en natuurlijk kent de Costa Blanca ook de grote steden aan de kust : Alicante, Altea, Benidorm en het is ook slecht 40 minuten rijden naar Mar Menor! Met de auto bent u overal binnen een paar tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurparken, Waterparken, Attractiepark voor de kids (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen huren etc.