MarktPlaza

Appartement met garage op 100 meter van het strand

131x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Appartement met garage op 100 meter van het strand

Ref: 862

Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is een uniek complex in Guardamar del Segura. Luxe stijl en erg dichtbij het strand & de boulevard. De woonoppervlakte bedraagt 106m2 en het balkon is 5m2. Een parkeerplaats in de garage is inclusief. Ruime keuken in de woonkamer, met aparte wasruimte. 3 Slaapkamers met inbouwkasten, 2 badkamers met douche. Er is een lift in het gebouw. Alles is op loopafstand te bereiken.

Guardamar is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar :Punta Prima, Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.