MarktPlaza

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers in het centrum Ref: 1171

690x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers in het centrum

Ref: 1171

Prachtig appartement in het centrum van de stad, gelegen aan een gezellig pleintje. Het appartement heeft twee terrassen op het zuiden gelegen met uitzicht op het pleintje.

De woning bestaat uit een woon-eetkamer met airconditioning, een grote onafhankelijke volledig uitgeruste keuken met daarachter een bijkeuken, een ruime tweepersoons slaapkamer met inbouwkast en ensuite badkamer, 2 slaapkamers met inbouwkasten en een aparte badkamer. Op het ruime gemeenschappelijke dakterras kunt u uw was drogen, gezellig genieten van de zon of fijne avonden.

Indien u wilt kunt u een garageplaats huren in een nabijgelegen gebouw.

Guardamar del Segura is een typisch Spaanse kustplaats met alle voorzieningen om de hoek. Het strand is er prachtig en zeer groot ruim 11 kilometer lang en ook erg breed (zandstranden). Daarnaast zijn er nog de duinen, vele fietspaden en parken + het dennenbos. Het plaatsje telt ongeveer 18.000 inwoners.

Op loopafstand zijn : Restaurants, Supermarkten, winkels, apotheken, dokters, bars, café’s. Naar het vliegveld is slechts 25 minuten met de auto. Dit kan via de N332 of AP7 snelweg. Uiteraard is het via de taxi of bus ook mogelijk!

Ook veel leuke dorpen in de omgeving van Guardamar del Segura : Santa Pola, Rojales, Benimar, La Mata, Cabo Roig, Punta Prima, Campoamor, Villamartin maar ook de grote steden zijn niet ver : Torrevieja, Alicante, Elche, Orihuela en Benidorm. Met de auto bent u overal binnen 2 tot 45 minuten. Ook zijn er deze omgeving genoeg dingen te doen : Natuurpark, Waterparken, Attractiepark (Benidorm),karten, jetski’s huren, boten huren, fietsen etc.