MarktPlaza

Appartement direct aan het strand in La Mata, Spanje

250x bekeken
11 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ref. A260 - Een vakantie gevoel: uw woning direct aan het zandstrand. Dit kleinschalige complex van slechts 26 luxe appartementen combineert een perfect vakantie gevoel met pure luxe, exclusiviteit en kwaliteit.
Aan het mooiste strand van de omgeving (vanaf hier kunt u maar liefst 20 kilometer door het water wandelen), slechts 5 minuten lopen van alle soorten restaurants en vele terrassen waar u met een drankje kunt genieten van de prachtige zeezichten, een aantal dancings om de late uren door te brengen en nog veel meer. Natuurlijk is de supermarkt ook op loopafstand.
De kwaliteiten en afwerkingniveaus zijn van de hedendaagse standaard: goede geluid- en warmte-isolatie, onderhoudsvriendelijke afwerkingmaterialen en design zoals u dat wenst. Het gebouw wordt slechts over 2 woonlagen gebouwd.
De woningen beschikken over een mooie woonkamer, een open keuken, 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers. Ze zijn voorzien van airconditioning en vloerverwarming met temperatuurregeling. Elke woning heeft zijn eigen tuin of dakterras evenals toegang tot het gemeenschappelijk zwembad.
In de onderbouw is er een parkeergarage, opslagruimtes, een gemeenschappelijke ruimte en liften.