MarktPlaza

Appartement aan zee en boulevard aan de costa blanca

207x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Voorzieningen Appartement
Complementaire badproducten
Linnenpakket (meerdere stuks aanwezig), bedden opgemaakt bij aankomst.
Strandlakens
Kinderspeelgoed voor strand
Strandstoelen en parasols
Flatscreen tv 47 inch met IPTV sportkanalen en zenders in Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Zweeds. Noors, Italiaans, etc.
Air conditioning in huiskamer en slaapkamers ( 1 airco inclusief meerdere airco`s tegen meerprijs)
Keuken voorzien van wasmachine, koel/vriescombinatie, inductieplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, strijkijzer, strijkplank, etc.
Badkamer met ligbad, douche, bidet, toilet, meubel, föhn, badartikelen.
Ingebouwde kledingkasten
Balkon met tuinset
internet glasvezel
Netflix module

De prijs vermeld is de vanaf prijs per week

Indeling Appartement
Het appartement is ingedeeld als volgt: Ingang met bij binnenkomst aan de rechterzijde een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden een ingebouwde kledingkast, airconditioning ( tegen betaling), en een schuifpui naar patio. Als u verder loopt bevindt zich tevens aan de rechterzijde de badkamer, voorzien van ligbad, bidet, toilet, en een badkamermeubel met spiegel. Complementaire heeft u de beschikking over shampoo, badschuim, gel, scheermesjes, scheerschuim, conditioner, tandpasta en deodorant. Verder lopend door de gang vindt u de keuken aan u rechterzijde voorzien van koel/vries combinatie, wasmachine, oven, koffiezetapparaat en waterkoker etc.. De complete keuken is voorzien van alle keukenbenodigdheden voor 4 personen. Hier vindt u complementair koffie, thee, wasmiddel, afwasmiddel, wasverzachter, frisdrank, toiletpapier.
Het volgende wat u tegenkomt is de woonkamer voorzien van een 21/2 zitsbank, 2 relaxstoelen, salontafel, eettafel met stoelen, dressoir, Flatscreen 49 inch, airconditioning(in prijs inbegrepen) en een schuifpui naar het balkon. In de woonkamer bevind zich de deur naar de master bedroom voorzien van een 2 persoonsbed op seniorenhoogte, 2 nachtkastjes met verlichting, een grote inbouwkast voor u kleding, airconditioning ( tegen betaling), aankleedspiegel, en een schuifraam naar het balkon. In de openbare entree is een lift naar een groot dakterras. Het gehele appartement is gestoffeerd. Het appartement is eveneens geschikt voor minder valide en rolstoelgebruikers. Er is een drempelvrije hoofdingang en het gehele appartement is drempelvrij.