MarktPlaza

Antonio Carluccio goes wild

113x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Antonio Carluccio.

  • Antonio Carluccio goes wild, 120 recepten met producten uit de vrije natuur.
  • Koken met Carluccio, paddestoelen en truffels
  • Koken met Carluccio, groenten en salades.

Hardcovers in nieuwstaat.

224 pagina's, 64, en 64 pagina's.

Dit is het natuurlijke vervolg op het succesvolle Antonio Carluccio's Passie voor groenten. Het weerspiegelt jaren van intense belangstelling voor en grondige kennis van voedsel uit het wild - variërend van brandnetels en wilde appeltjes tot truffels, aardbeien, zeekraal en rivierkreeftjes. Zijn enthousiasme voor deze soorten voedsel is een grote bron van inspiratie en Carluccio kent bijna geen grenzen als hij op zoektocht is.
De natuurlijk invloed van bossen, velden, bermen en kusten is puur genieten voor hem.

Er worden in dit boek ongeveer zestig niet- gekweekte ingrediënten beschreven, compleet met een korte geschiedenis, uitleg hoe ze te identificeren en waar en hoe ze te verzamelen, en hoe ze klaargemaakt kunnen worden.

Bij elk ingrediënt staan een paar recepten - in totaal heeft Carluccio 120 originele gerechten gecreëerd, vaak heel eenvoudig, volgens de Italiaanse traditie, en allemaal even verrukkelijk.

Maar het gaat in dit boek over veel meer dan alleen planten.

Ook vis, schelp- en schaaldieren en andere dieren die formeel nog altijd als 'wild' kunnen worden beschouwd, komen aan de orde.
Antonio Carluccio is Engelands toonaangevende exponent van de Italiaanse keuken en een erkende autoriteit op het gebied van natuurlijk voedsel. Hij is de eigenaar van het Londense Neal Street Restaurant, bekend van kookprogramma's van de BBC en auteur van veelverkochte kookboeken, waaronder Antonio Carluccio's Passie voor groenten.