Annie van Hoogerheide – Jolante van Duinen, arts

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 22x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Annie van Hoogerheide – Jolante van Duinen, arts
Raket-Serie
Uitgave Raket
187 pag.
t.e.a.b. (a.u.b. bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘romans’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Jolante is, haar roeping getrouw, arts geworden. Het liefst zou zij zich gespecialiseerd hebben als chirurge, omdat deze tak der medische wetenschap haar het meest aantrekt. Maar er zijn bezwaren. Zij bespreekt een en ander met een vroegere professor van haar en komt tot de slotsom, dat zij beter een praktijk in een mooi dorp kan kopen van een kollega, die voor zichzelf de tijd van rusten aangebroekn acht. Dit geschiedt.
Op haar dorp leert de jeugdige, knappe Jolante vele merkwaardige personen kennen. Zij geeft zich geheel aan haar vak en wordt weldra een gezochte beminde arts, die het vooral ook met kinderen goed kan vinden. Tenslotte komt de beslissende wending in haar leven, welke wij hier niet verklappen zullen.
Het boek is leve ndig en boeiend geschreven en laat de lezers en lezeressen kennismaken met heel wat interessante ziektegevallen, waarmee de charmante vrouwelijke arts te maken krijgt.
Deze roman, die in een eenvoudige stijl geschreven is, zal stellig meermalen herlezen worden en en een waardevol bezit voor menig huiselijke bibliotheek vormen.”


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.