Anja de Grient Dreux - Zwanger Raak Je Niet Vanzelf

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Zie omschrijving

Omschrijving

Anja de Grient Dreux - Zwanger Raak Je Niet Vanzelf

- De meeste mensen hebben zich als kind al eens afgevraagd of ze later zelf kinderen zouden willen krijgen. Wanneer die beslissing vele jaren later eenmaal is genomen, kan de weg naar een zwangerschap veel vragen oproepen. Ook kan het langer duren en minder vanzelfsprekend zijn dan ze aanvankelijk hadden gedacht.
- In dit boek worden de stappen beschreven die nodig zijn om zwanger te worden. Het begint met een beschrijving van hoe je in elkaar zit en hoe de bevruchting tot stand komt. Daarnaast geeft Zwanger worden antwoord op vragen als: 'Wat kun je doen om je kansen op een zwangerschap te vergroten?' en 'Hoe bereid je je zo goed mogelijk voor als je je zwangerschap een optimale start wilt geven?'.
- Vervolgens worden de mogelijke oorzaken van het uitblijven van de bevruchting genoemd. Wanneer dat het geval is, kun je hulp zoeken. Welke mogelijkheden zijn er dan?
- Misschien kies je voor hulp in een medisch circuit. Wat staat je dan te wachten? Kun je zelf kiezen voor een behandeling?
- Dit boek beschrijft alle vruchtbaarheidsbehandelingen van de eerste standaardonderzoeken als zaadonderzoek en temperatuurcurve tot en met ivf en icsi, maar ook draagmoederschap en adoptie komen aan de orde. Natuurlijk wordt er ook stilgestaan bij de emoties die hierbij een rol zullen gaan spelen.
- Uitgever: Spectrum
Nederlands
Hardcover,  nieuw
15,-


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.