MarktPlaza

Andy Riley - Het Boek Van De Zelfmoordkonijntjes

49x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Andy Riley  -  Het Boek Van De Zelfmoordkonijntjes

BCZ

Donzige langoren die het leven echt niet meer aankunnen

  • 96 pagina's

Andy Riley is een zeer succesvolle cartoonist en comedy scriptschrijver. Hij schreef onder andere voor tv-series van HBO, zoals Little Britain, Veep, Gangsta Granny, Robbie the Reindeer en Black Books. Voor film schreef hij mee aan The Pirates! en Gnomeo and Juliet. The Bunny Suicides-serie is een van zijn bestsellers.

Andy Riley schrijft scripts voor film en televisie. Hij heeft meegewerkt aan Black Books, Trigger Happy TV, So Graham Norton en het ook op Nederland 3 uitgezonden Smack the Pony. Hij is co-auteur van BAFTA-awardwinnaar Robbie the Reindeer en van de nieuwe Disney tekenfilm Gnomeo and Juliet, die nog in productie is. Hij heeft een eigen cartoonstrip in Observer Magazine.

Andy Riley schrijft scripts voor film en televisie. Hij heeft meegewerkt aan Black Books, Trigger Happy TV, So Graham Norton en het ook op Nederland 3 uitgezonden Smack the Pony. Hij is co-auteur van BAFTA-awardwinnaar Robbie the Reindeer en van de nieuwe Disney tekenfilm Gnomeo and Juliet, die nog in productie is. Hij heeft een eigen cartoon in Observer Magazine.

Uit de pers:
'Eindelijk, een Britse Gary Larson. Maar dan zonder al die andere dieren.'
- David Baddiel

'Inspirerend, geniaal… en duivels grappig.'
- Ardal O'Hanlon

'Het meest ontroerende verslag van een aan depressies lijdend konijntje dat ik ooit heb gezien. Dit zal lang, heel lang op mijn toilet liggen.'
- Adam Baxton (The Adam & Jo Show)

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties