MarktPlaza

AMT 190BR

235x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met vele extra's: koelkast, keelquard, zonnedek, puntzeil, trimtabs, waterskiframe, dubbel accusysteem, Radio & 2 speakers, antifouling, Raymarine.
Welkom bij Brunia Watersport.
In deze advertentie bieden wij aan: AMT 190BR FULLY LOADED.De AMT 190 BR is de nieuwste aanwinst van AMT en is een echte allrounder. Onder andere door de robuuste skibeugel is deze boot ook geschikt voor sportieve activiteiten op het water. De boot ligt uitstekend op het water en heeft een uitgebreide standaarduitrusting, waaronder hydraulische besturing, comfortstoelen met hoes, canopy met opbergluik, een vaste tank van 95 liter en natuurlijk een hagelnieuwe Honda BF 100 LRTU buitenboordmotor Door de vernieuwde mal glijdt de boot zeer soepel door de golven, waardoor het brandstof verbruik beperkt wordt. Dat, in combinatie met de grote brandstoftank, zorgt ervoor dat deze boot een grote actieradius heeft.Deze boot heeft als extra's: koelkast Waeco,keelquard, zonnedek,puntzeil, trimtabs,waterskiframe,dubbel accusysteem, radio Fusion met 2 speakers, harde antifouling, Raymarine met dieptemeter & NMEA2K.Kom eens kijken, we hebben hem voor u klaarstaan, of kom langs voor een proefvaart (op afspraak), of bel voor meer informatie.Graag tot ziens bij Brunia Watersport
Spijkweg 9
8256 RJ
Biddinghuizen
info@bruniawatersport.nl
Tel: 06-1000 1936
Brunia Watersport is gelegen in het midden van Nederland aan het veluwemeer. Wij verkopen zoal nieuwe en gebruikte boten en motoren, Ook voor stalling, onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Extra gegevens:
Merk: AMT
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: biddinghuizen
Lengte: 5.6 meter
Breedte: 2.25 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Merk motor: Honda
Type motor: BF100LRTU
Bouwjaar motor: 2019
Brandstof: Benzine
Vermogen: 100
Besturing: Stuurwiel
Navigatieverlichting: aanwezig