MarktPlaza

Amiko IPCAM home startersset bullet 2, antraciet camera beveiligings

1066x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Amiko IPCAM home startersset bullet 2, antraciet

Het is nu eenvoudiger dan ooit om waar u maar bent, bij u binnen te kijken of te zien wat er om uw huis gebeurd. En dat voor een betaalbare prijs.

Amiko IPCAM bullet 2
Met de amiko  ipcam bullet 2 heeft u een hoogwaardige video systeem in huis van goede kwaliteit. De camera's zijn water en stof bestendig zodat u ze zowel binnen als buitenhuis kan gebruiken.

Aansluiten.
Het aansluiten van het systeem is heel eenvoudig met 1 kabel per camera. Heeft u op een grote afstand 2 camera's nodig dan is dit met een verdeelblok zo te regelen dat er maar 1 lange kabel heen hoeft. Verder is het een aansluiten en werken maar.

Beelden bekijken.
U kunt op verschillende manieren de beelden bekijken van u camera's. Op de AMIKO HOME NVR 4 POE 4 CH H.264 recorder kunnen zowel een monitor als ook een tv op aangesloten worden. Maar u kunt ook de beelden bekijken op uw telefoon, laptop of tablet. Hier hebben ze een speciale app voor gemaakt.

Opname.
In de nvr recorder zit een 2 gigabite harde schijf ingebouwd. Hierop kunnen alle beelden opgeslagen worden van het camera systeem.  Zodat u ook achteraf de beelden weer perfect terug kan zien.

Camera's
De camera's beschikken allemaal over infrarood lichten zodat u ook als het donker is goede beelden krijgt.De AMIKO HOME startersets Bullet 2 bestaat uit:

  • 2 x Bullet camera 2 MP Full HD POE (B30M200POE)
  • 1 x NVR recorder 4 kanaals POE H.264 (NVR2004PGHP) 

1 x Harddisk 2 TB ingebouwd (WD Purple Survellance)

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
Tel:0511-408476
GSM:06-21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.