Amazoniet mala met Boeddha bedel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 52x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Amazoniet is een ondoorzichtig groen, groenblauw of turkoois mineraal. De steen heeft een mooie matte tot glasachtige glans. Amazoniet is dé steen tegen voorjaarsmoeheid. De steen maakt aan het eind van de winter opgewekt, ondanks de grauwheid van het jaargetijde.


Daarnaast worden aan Amazoniet de volgende eigenschappen toegedicht;

De steen helpt je om het heft in eigen handen te nemen, en de juiste stappen te ondernemen om uit een ongewenste situatie te komen. Amazoniet maakt je bewust van je potentiële groei en staat voor vernieuwing, verjonging, vitaliteit en regeneratie. Het werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen. Gevoelens van verscheurdheid worden opgelost. Werkt goed tegen verdriet, malende gedachten en zorgen.  Amazoniet verzacht trauma's, heft zorgen en angsten op. Negatieve gedachten, frustraties en ergernis verminderen.


Een Mala is een gebedssnoer van kralen dat gebruikt wordt binnen het Boeddhisme. Het heeft een vergelijkbare functie van de rozenkrans in het Christendom.

Een mala is een belangrijk attribuut van een Tibetaans Boeddhistische gelovige. De gebedsketting wordt door Hindoes en Boeddhisten hoofdzakelijk gebruikt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden.  Ze worden ook gebruikt voor het tellen van andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz. Meestal is een gebedssnoer gemaakt van 108 kralen, maar er bestaan ook andere nummerreeksen (vaak deelbaar door 9).


Aan deze prachtige mala hangt een mooie (dubbelzijdige) Boeddha bedel. De betiteling Boeddha verwijst naar een niveau van bewustzijn, maar is beslist geen titel. Met de naam Boeddha wordt vaak de stichter van het boeddhisme aangeduid: Gautama Boeddha. Uit de leer van de Boeddha zijn een aantal belangrijke lessen te leren, in het bijzonder als het gaat om onze eigen mentale processen. Uiteraard hebben we niet altijd invloed op wat ons overkomt, maar we hebben wel altijd een keuze in hoe we daar mee omgaan.Deze mala is ook leverbaar met een Lotus- of Levensboom bedel (zie extra foto's).


LET OP:
 het betreft een natuurproduct waardoor het er iets anders uit kan zien dan op de afbeelding!


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.