Amazoniet mala ketting met Levensboom bedel

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Amazoniet is een ondoorzichtig groen, groenblauw of turkoois mineraal. De steen heeft een mooie matte tot glasachtige glans en er worden de volgende eigenschappen aan toegedicht;


Amazoniet helpt je om het heft in eigen handen te nemen, en de juiste stappen te ondernemen om uit een ongewenste situatie te komen. De steen maakt je bewust van je potentiële groei en staat voor vernieuwing, verjonging, vitaliteit en regeneratie. Het werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen. Gevoelens van verscheurdheid worden opgelost. Werkt goed tegen verdriet, malende gedachten en zorgen.  Amazoniet verzacht trauma's, heft zorgen en angsten op. Negatieve gedachten, frustraties en ergernis verminderen.

 

Een Mala is een gebedssnoer van kralen dat gebruikt wordt binnen het Boeddhisme. Het heeft een vergelijkbare functie van de rozenkrans in het Christendom.

Een mala is een belangrijk attribuut van een Tibetaans Boeddhistische gelovige. De gebedsketting wordt door Hindoes en Boeddhisten hoofdzakelijk gebruikt om mantra`s te tellen die gereciteerd worden.  Ze worden ook gebruikt voor het tellen van andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen enz.

 

Aan deze prachtige mala hangt een mooie (dubbelzijdige) Levensboom bedel. De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.Ook leverbaar met Lotus- of Boeddhabedel, zie foto's.


LET OP:  het betreft een natuurproduct waardoor het er iets anders uit kan zien dan op de afbeelding!


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.