MarktPlaza

Alphons de Vocht – Basishandboek SPSS 7.5 voor Windows 95

278x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Alphons de Vocht – Basishandboek SPSS 7.5 voor Windows 95
2e druk, 1998, Bijleveld Press
239 pag., isbn 90 5548 075 4
goede staat
t.e.a.b. (aub bieden exclusief de eventuele portokosten)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'computer/informatica'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
“Met de opkomst van de Personal Computer zijn de mogelijkheden van statistische databewerking enorm toegenomen. In sociaal-wetenschappelijke hoek, bij universiteiten, instellingen en bedrijven, is SPSS (‘Statistical Produkt and Service Solutions’) het statistische pakket bij uitstek. Van verkiezingsuitslagen tot marketingonderzoek, van economische analyses tot consumentengedrag: overal waar met cijfers wordt gewerkt, is kennis van SPSS vereist!
Dit Basishandboek SPSS 7.5 (voor Windows 95) is het handigste leerboek en naslagwerk voor de meest recente Windows-versie van SPSS. Het is onmisbaar om SPSS 7.5 snel onder de knie te krijgen.
Dit Basishandboek SPSS 7.5 behandelt zowel de werking van het programma als de manier waarop binnen SPSS statistische procedures en technieken moeten worden toegepast. Bovendien wordt uw kennis opgefrist van de belangrijkste statistische basisbegrippen. Daarom is dit boek onmisbaar voor iedereen die zonder problemen aan de slag wil met SPSS 7.5.”
Alphons de Vocht is als universitair docent Methoden en Technieken verbonden aan de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen van de Universiteit Utrecht.