MarktPlaza

Alle soorten dakwerken! NELO de dakdekker in de buurt!

391x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Waarom ons als dakdekker kiezen?
Wat u nodig heeft is een dakdekker of dakdekkersbedrijf welke betrouwbaar is en een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Bij NELO Dakwerken betaalt u het grootste gedeelte van de factuur wanneer wij alle werkzaamheden naar tevredenheid hebben afgerond. Het enige wat wij wel op voorhand vragen is een aanbetaling voor planning, voorbereiding en inkoop materialen.

NELO Dakwerken kan u van dienst zijn met alle facetten van uw dak. Denk hierbij aan een daklekkage, dakreparatie, dakrenovatie of dakonderhoud in algemene zin. Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedsituaties via ons spoednummer. Wij zijn u graag van dienst!

 
Wat maakt NELO Dakwerken nu zo anders dan andere dakdekkersbedrijven?
De kracht van NELO Dakwerken als dakdekkersbedrijf, is dat wij een netwerk hebben met actieve lokale dakdekkers bij u in de buurt. Wij zijn werkzaam in de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en Noord-Holland. Door onze lokale dakdekkers in al deze provincies kunnen wij in geval van nood altijd binnen 12 uur bij uw huis of bedrijf aanwezig zijn en bij extreme spoed zelfs binnen een paar uur. Voor een vrijblijvende offerte zonder spoed kunt u ons binnen 48 uur verwachten om een kosteloze inspectie voor u uit te voeren.

 
Oplevering van ons dakwerk naar de klanten
Het is altijd spannend om met een dakdekkersbedrijf in zee te gaan. Dakreparaties en het aanleggen van daken gaat altijd om behoorlijke bedragen. Wanneer wij een offerte voor uw dakwerkzaamheden opstellen is dat altijd geheel vrijblijvend. Zo heeft u de tijd om ons voorstel rustig te laten bezinken. Bij spoed offertes weten we uit ervaring dat het vaak gaat om een daklekkage en dat mensen snel beslissen omdat ze een goed gevoel bij ons bedrijf hebben. Tot slot en dat vinden wij het meest belangrijke hoeft u de volledige betaling pas bij oplevering te voldoen. Deze service kunnen wij u bieden omdat wij garant staan voor de kwaliteit van al onze dakdekkers. Wij werken bovendien ook enkel met A-kwaliteit materialen.

Landelijk 24/7 spoednummer  085 060 5801

www.nelodakwerken.nl