MarktPlaza

Allan en Barbara Pease

65x bekeken
2 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Allan en Barbara Pease

- Waarom mannen altijd alles uitstellen en Vrouwen alles zo goed voor elkaar hebben
- Uitgever: Spectrum / Paperback
- Waarom mannen/waarom vrouwen voor stressvrije feestdagen
December is een maand vol feestelijkheden en gezelligheid. Maar ook een maand vol stress, waarbij de verschillen tussen mannen en vrouwen pijnlijk duidelijk worden. Met deze nieuwe Pease-bestseller voorkom je de gebruikelijke valkuilen en beleef je een harmonieuze decembermaand.
- z.g.a.n. 7,50

---------------

Allan Pease Barbara Pease - Alles wat vrouwen willen weten over mannenen mannen niet over vrouwen
- Uitgever: Spectrum
- In Alles wat vrouwen over mannen willen weten en mannen niet over vrouwen bundelen zij al hun kennis en ervaring over de seksen in een grappig, compact, leerzaam en informatief boek. Een onmisbare handleiding voor iedereen die weleens te maken heeft met het andere geslacht, of dit nu is op het werk, in de supermarkt of thuis tussen de lakens.
-paperback, knik in kaft, verder z.g.a.n. 7,50

--------------

Allan & Barbara Pease - WAAROM MANNEN NIET LUISTEREN EN VROUWEN NIET KUNNEN KAARTLEZEN

- Mannen kunnen maar één ding tegelijk, vrouwen hebben geen ruimtelijk inzicht. Een van de vele verschillen tussen man en vrouw. De verschillen tussen man en vrouw zijn biologisch en mentaal bepaald. Dit boek toont glashelder aan waarom mannen de stadsplattegrond niet hoeven om te draaien om te kijken of de volgende afslag links of rechts is, en vrouwen wel. Aan de hand van vrolijke voorvallen en wetenschappelijk (hersen)onderzoek, evolutionaire biologie, psychologische analyses en sociale veranderingen bouwen de auteurs hun bewijslast op. Humoristisch, vaak zeer verhelderend en een enkele keer schokkend laten ze hun licht schijnen op het algehele raadsel van het verschil tussen man & vrouw.
- Barbara en Allan Pease hebben een trainingsinstituut, gespecialiseerd in communicatie.. Hiermee timmeren ze wereldwijd aan de weg. Allan Pease schreef eerder Body Language (in 32 talen verschenen, in Nederland als Lijfspraak). Barbara Pease schreef Memory Language.
- paperback, z.g.a.n. 7,50