Alistair McLean - Hoog water

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 114x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Alistair McLean - Hoog water
MCMLXXXIV, B.V. Uitgeversmaatschappij Elsevier
237 pag., isbn 90 10 04871 3
ex-bibliotheekexemplaar met stempels en gebruikssporen, zoals vlekjes enzo
Prijs: teab (bieden excl de eventuele porto aub)


"Schiphol, februari 1983. Een Fokker Friendship wordt op de startbaan opgeblazen; één dode. Een terroristisch commando eist de verantwoordelijkheid voor de aanslag op en het spoor leidt al gauw naar een sinister verbond van de Noordierse Fighters for Freedom, de Rote Armee Fraktion en een Italiaans commando.
Peter van Effen, een Amsterdamse politie-inspecteur, wordt vanwege zijn bekendheid met de internationale terroristische beweging op de zaak gezet.
Verrassend snel weet Van Effen te infiltreren in subversieve Amsterdamse kringen en wordt het hem duidelijk dat het gebeurde op Schiphol slechts een waarschuwing was. Topoverleg en ministeriële bemoeienissen ten spijt kan alleen Van Effen het tij keren. Dat hij daarbij zijn eigen leven in de waagschaal stelt valt in het niet bij de prijs die het Nederlandse volk zal moeten betalen: de vernietiging van de Delta-werken en het verlies van duizenden hectaren land...."

(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep ‘avontuur/thriller/spanning’. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.