MarktPlaza

Alias - Seizoen 2 (6 DVDs)

55x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Acteurs: Michael Vartan Jennifer Garner Kevin Weisman Victor Garber Carl Lumbly Ron Rifkin

1080:00 minuten

Het wordt zelfs nog spannender in het sensationele tweede seizoen van ALIAS. Dubbelagent Sydney Bristow komt voor de grootste uitdaging van haar leven te staan als haar moeder, een lang dood gewaande vijand, zich aangeeft bij de CIA. Doordat de familieverhoudingen veranderen en haar vrienden nieuwe rollen vervullen, wordt Sydney's leven nog ingewikkelder en gevaarlijker.

Beleef alle 22 flitsende afleveringen van het tweede seizoen met exclusieve bonusfragmenten die je meevoeren in de wereld van ALIAS. Je ziet je favoriete personages weer terug, met daarnaast speciale gasten, terwijl Sydney vecht om haar oude leven terug te krijgen en de spanning opgebouwd wordt tot een spectaculaire climax. Haal de spanning in huis met deze uitgebreide collectie van zes DVD's die je zullen boeien vanaf het ongelooflijke begin van de eerste aflevering tot en met de laatste verbluffende minuut van het seizoen.

In het tweede seizoen gaan we verder met de eerste ontmoeting tussen Sydney en haar moeder. De moeder van Sydney blijkt “The man” te zijn en zorgt, samen met haar vader, voor heel wat onrust in het leven van Sydney. Zowel privé als in haar werk.

Na de vernietiging van SD-6 wordt Sydney full time CIA agente maar van Sloane is ze nog niet af. Ron Rifkin speelt de rol van Sloane super goed en hij trekt je mee het verhaal in.

Vaughn en Sydney groeien steeds meer naar elkaar toe en krijgen een relatie.

In dit seizoen wordt de rol van de Rambaldi artefacten steeds duidelijker en belangrijker. Will, maar ook Francie krijgen, ieder op een andere manier, met de CIA te maken.

Aan het einde van het seizoen raakt Sydney buiten bewustzijn en zal ze in seizoen 3 in een hele andere situatie bijkomen…

Het tweede seizoen van alias gaat dieper in op de Rambaldi artefacten maar zonder de vaart te verliezen van de missies.