MarktPlaza

Algarve, Portugal ~ Gaaf vakantiehuisje met Zeezicht

366x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze fris gedecoreerde vakantiewoning heeft de woonkamer en balkon op het zuiden en is geschikt voor 4 personen. De woonkamer en keuken zijn op de eerste etage en de slaapkamers en badkamer zijn op de begane grond. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere 2 éénpersoonsbedden.
De kamer is gezellig ingericht, er is een kleine stereo installatie met CD speler en een TV met 4 Engelse, 4 Duitse en Portugese zenders.
Via de schuifdeur komt u op het balkon met het grandioze uitzicht over De Atlantische Oceaan en het strand van Praia da Luz
De keuken is nog in de nostalgische Portugese stijl maar is voorzien van o.a. magnetron, gasfornuis, koelkast met een klein vriesgedeelte erin, koffiezetapparaat enz.
Ook een leuke plek om te overwinteren.
Praia da Luz is een gezellig badplaatsje, heeft een wandelpromenade met palmbomen en een mooi zandstrand. Natuurlijk ontbreken ook in Praia da Luz, de winkeltjes, terrasjes en barretjes niet. Via de rotsen kunt u prachtige wandelingen maken naar Lagos maar ook naar het gezellige vissersdorpje Burgau. Het dichtst bijzijnde golfterrein is Boa Vista op ca. 4 km afstand.
Voor meer informatie over Casa BLW kunt u natuurlijk kijken op de pagina van dit leuke huisje: http://www.mppcs.info/CasaBLW.html
.