MarktPlaza

ALGARVE-OLHAO: T1 met zeezicht in Village Marina

277x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Appartement OCEANFRONT (15 minuten ten oosten van Faro) biedt een prachtig uitzicht op het Ria Formosa Natuurreservaat met één van de meest unieke verzameling van eilanden van Portugal. Het in strandstijl ingerichte appartement ligt op de vierde verdieping (2 liften) en heeft, vanuit de woonkamer en het terras van 16m2, een prachtig uitzicht over de lagune naar de eilanden Armona en Culatra en de Salinas (zoutpannen) met flamingo’s. Op het dak van het gebouw is er voor de bewoners van de hal een zwembad met zonneterras, douche en toilet. 

Uiteraard is het van alle gemakken voorzien. Alle kamers beschikken over air conditioning met afstandbediening (ook te gebruiken voor verwarming) en elektrische verduisteringsrolluiken. In de keuken zijn er naast een koelkast, vriezer, magnetron, oven, vaatwasser, wasmachine/droger, ook een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, stoomstrijkijzer, etc. Er is een centraal stofzuigsysteem. U hebt de beschikking over Nederlandse en Engelse zenders, LED-TV, DVD speler met een grote selectie aan DVD’s. Ook is er een groot aantal leesboeken in verschillende talen.

Olhão is een stad voor mensen die houden van het authentieke Portugal, met zijn geschiedenis en cultuur, prachtige eilanden en stranden, natuurreservaat en mooie achterland De 1,3 km lange boulevard in Olhão is één van de mooiste in de Algarve met groene parken en kinderspeelplaatsen. Opvallend zijn de beroemde rode markthallen met dagelijks ( behalve op zondag) verse vis, groenten en fruit. Op zaterdag is er een lokale produkten / zigeunermarkt. Ook zijn er vele uitstekende cafés / koffietentjes, winkels, bars en restaurants. De keuze aan restaurants is groot, maar vooral de zeer verse vis, schelpen, inktvissen, krabben en garnalen zijn uitstekend.

De eilanden met prachtige stranden en de natuur, gecombineerd met de jachthaven en de levendige boulevard met een overvloed aan cafés, uitstekende restaurants en de lokale markthallen en het ernaast gelegen 5* Real Marina Hotel & Spa maken dit een perfekte vakantiebestemming.

Prijs van € 475-890 per week. Van 1 november tot 30 april ook voor langere termijn te huur tegen speciaal overwinteringstarief.

Wij nodigen u gaarne uit om het in detail te bekijken op www.algarvewaterfrontapartment.com