MarktPlaza

Alfa Romeo Spider - 2.0-16V T.Spark L Edizione Giallo (Particulier aangeboden)

576x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: 18"LM Velgen, Airbag passagier, Brede banden, Derde remlicht, Elektrische ramen voor, Halogeen mistlampen, Lederen stuurwiel, Metallic lak, Radio-voorbereiding, Speciale lak, Speciale uitlaat, Stuur verstelbaar, Versnellingspook
Een niet veel voorkomende speciale kleur voor deze Alfa Spider, een echt collectors-item! deze auto verkeert in een mooie staat en als youngtimer zal deze auto u heel veel plezier geven. Zowel om in te rijden als om naar te kijken. Young- en Old-timers van italiaanse afkomst zijn niet alleen geweldig om plezier mee te beleven, ze zijn zeer interessant als waardevaste belegging. Met andere woorden naast plezier blijft de auto ook nog eens waardevol of stijgt zelfs in waarde. Deze gele (Giallo) Alfa Spider is vrij zeldzaam vandaar heel interessant!! Deze auto wordt namens een pariculier aangeboden. Bezichtinging enkel op afspraak.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan Auto Creemers aangaande deze auto.
Ondanks dat we deze advertentie met de grootste zorg samenstellen is het altijd mogelijk dat er afwijkingen kunnen ontstaan in het vermelde, vandaar dat aan de genoemde optie's/specificatie's/tekst/afbeeldingen in onze advertentie's geen rechten ontleend kunnen worden, voor meer informatie: www.autocreemers.nl. ( Disclaimer )
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.630 kg
Afmetingen (LxBxH): 429 x 178 x 132 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 8,4 s
Topsnelheid: 211 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik in de stad: 13,3 l/100km (1 op 7,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Emissieklasse: Euro2
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal