MarktPlaza

Alfa Romeo MiTo - 1.4 Progression Unieke Kleur Airco | Elektrische Ramen | Lichtmetalen Velgen ( Ves

134x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2008 - jul 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 120 Nm
GVW: 1.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 172 x 145 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 138 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 16"
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze Alfa Romeo MiTo bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2009 en heeft een tellerstand van 117606 kilometer. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Alfa Romeo MiTo samen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Deze auto staat bij Autobedrijf Vrielo & van Rooijen in Nieuwegein - Tel verkoop: 030 - 63 40 540
Mailadres verkoop: verkoop@knoopautogroep.nl - Website: www.vrielo.nl
Al onze kwaliteits-occasions zijn met de wettelijk juiste prijzen getoond inclusief alle onvermijdelijke kosten.
Bij ons bedrijf is dit inclusief; tenaamstellingskosten, voldoende brandstof, een geldige APK keuring, schoon van binnen & buiten en een RDW-vrijwaring.
Daarnaast kunt u nog kiezen voor extra zekerheid.
Om onze occasions naar uw wens af te leveren, bieden wij afleverpakketten vanaf €295,- tot €895,-
Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een passende financiering van uw auto. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
VESTIGINGEN VAN DE KNOOP AUTOGROEP ZIJN : Autobedrijf Hofplein - Vianen // Vrielo & Van Rooijen - Nieuwegein // Autobedrijf Remco Linnebank – Houten // B.C.S Den Dolder // Van der Sluijs Auto's - Zeist // Van der Sluijs Auto’s – Driebergen
Geavanceerde techniek in een stijlvolle verpakking, dat is een goede omschrijving van deze Italiaan. Dit is een Alfa Romeo MiTo die 117606 kilometer op de teller heeft staan, het bouwjaar is 2009. Met deze Alfa Romeo is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de uitrusting van deze Alfa Romeo behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?