MarktPlaza

Alfa Romeo MiTo - 1.4 Progression Geen import/ Airco/ 17" LMV

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2009 - jul 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 130 Nm
GVW: 1.570 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 172 x 145 cm
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 187 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Keurige Alfa Romeo MiTo 1.4 Progression. Het betreft hier een origineel Nederlandse auto welke tot dusver keurig onderhouden is en geleverd wordt met boekjes en twee maal sleutel. De MiTo staat op 17" lichtmetaal en is onder andere voorzien van airco, origineel radio/cd, leder stuurwiel, elektrische ramen en buitenspiegels, meerdere airbags en meer.
Geniet van het rijplezier dat alleen een Italiaanse auto u kan bieden. Dit is een Alfa Romeo MiTo, het bouwjaar is 2010 en de kilometerstand is 128180. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Het start-stopsysteem schakelt de motor automatisch uit wanneer u stil staat. Dit bespaart brandstof en vermindert de emissies. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en neerklapbare achterbank.
Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Alfa Romeo MiTo samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Wij zijn een officiele BOVAG-dealer en leveren al onze auto's met NAP(Nationale Auto Pas). Garantie mogelijk van 6 tot 24 maanden, ook geldig bij de officiele merkdealer in uw omgeving. Prijs is exclusief afleverpakket. Voor zowel zakelijke als particulieren klanten bieden wij diverse financiering en verzekeringsmogelijkheden. Zie onze website voor een zeer uitgebreide foto en filmreportage of kijk voor meer informatie op: www.fortisautomotive.nl Let op Staat uw huidige auto er niet tussen , kijk dan ook eens op onze andere website www.fortisautomotive.nl/aanbodimport/ Hier vind u ruim 100.000 geselecteerde dealeroccasions uit Duitsland met Nederlandse rijklaarprijzen . .