MarktPlaza

Alfa Romeo MiTo - 1.3 JTD Nieuwe Sportvelgen+banden leer NAP

971x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 251 cm
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 175 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 2,9 l/100km (1 op 34,5)
CO2 uitstoot: 90 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 266 - 280 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e eigenaar
- 6-versnellingen
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Afdekhoes
- Airbag(s)
- airbag(s) hoofd voor en achter
- airbag(s) knie
- airbag(s) side voor
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm met afstandbediening
- APK
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- bumpers en spiegels in car.kleur
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen
- hoofdsteunen voor en achter
- incl boekjes
- Lendesteunen (verstelbaar)
- lichtmetalen velgen multi-spaaks 16"
- nationale autopas
- nieuwstaat
- onderhoudsboekjes aanwezig
- passagiersairbag
- radio-CD/MP3 speler
- ruitensproeiers verwarmbaar
- Toerenteller
- variable interval ruitenwisser
- zeer mooie en complete limousine
- zij airbag(s) voor
Nieuwjaarsopruiming van 5480 euro nu voor 4980 euro.
Nieuwe antraciet kleur sportvelgen 16 inch met nieuwe banden. Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Alfa Romeo MiTo al niet anders. De aandrijving van deze Alfa Romeo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. De sportstoelen geven de binnenkant van deze MiTo een super strakke en sportieve uitstraling. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen met nieuwe banden, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Alfa Romeo zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Extra opties op deze auto zijn: in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. En wel of geen inruil. Vraag naar de mogelijkheden! NATIONALE AUTOPAS EN ONDERHOUDSHISTORIE AANWEZIG. Deze Alfa Romeo MiTo komt uit 2012, werd geleverd van 01-04-2011 tot 31-07-2012 en kostte toen € 23,602.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2012 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 62 kW (84 PK) en een cilinderinhoud van 1248 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 195 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11.5 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 3.50 liter per 100 km en hij weegt 1125 kg. De wegenbelasting bedraagt € 263.- per kwartaal.
De auto van uw keuze tegen een scherpe bodemprijs. Maar we doen meer. We bieden u de keuze uit een aantal aanvullende dienstenpakketten. Zo meenemen kan altijd, maar kiest u voor één van onze afleverpakketten, dan weet u zeker dat u een auto koopt waar zorg aan besteed is. Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit 2 afleverpakketten. Inruil/Garantie/Onderhoud is uiteraard mogelijk, vraag naar de voorwaarden. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie maar controleert u ook zelf de zaken die uw aankoopbeslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Heeft u interesse in 1 van onze auto's mail , bel of app ons gerust.
*********************************************************