MarktPlaza

Alfa Romeo Giulietta - 1.4 T Distinctive 170PK Xenon | Leer | 18"inch

519x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2010 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.795 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 147 cm
Wielbasis: 263 cm
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 218 km/u
Interieurkleur: Rood
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: 6 maanden Bovag garantie - Gegarandeerde kilometerstand NAP - APK bij aflevering -12 maanden Mopar Assistance Europa door ANWB - Afleverbeurt - Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- bi-xenon koplampen
- Pack Sport
- Premium Pack
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare stuurkolom
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Side-skirts
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link:
www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Dit is niet zomaar een Alfa Romeo Giulietta. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze auto heeft 128780 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2010. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. Als u stil staat, schakelt het start-stopsysteem de motor uit, dit verlaagt het brandstofverbruik. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem. Als u wilt kunt u het zelfs met uw stem bedienen. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Alfa Romeo is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De Alfa Romeo is standaard voorzien van: sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Alfa Romeo Giulietta is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Alfa Romeo Giulietta. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.