MarktPlaza

Alfa Romeo 156 - 1.6-16V T.Spark

698x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Het is echt waar!
Heel sporadisch krijg ik wel eens een auto binnen met echt weinig kilometers. Nog minder vaak krijg ik auto’s aangeboden waarvan je bijna zou denken dat de eigenaar er vergeten is mee te rijden.
Kijk eens naar deze Alfa Romeo 156 van
1999 met origineel 41.000km op de klok. Ja, het is echt waar!
Deze van de eerste eigenaar afkomstig Alfa Romeo 156 is op een enkele gebruikersspoor in nieuwstaat. Ik durf wel te beloven dat je een tweede als deze niet meer gaat vinden.
De eigenaar heeft destijds gekozen voor een Lusso uitvoering. Niet te veel poespas maar wel de belangrijkste opties aangevinkt.
De Grigio Africa lak aan de buitenzijde matcht super met het groene velours/alcantara interieur aan de binnenzijde. Het houten stuurwiel, de houten pookknop en het middenconsole maken die match compleet.
Nee, geen licht metalen velgen, geen skirts, geen lederen interieur of andere luxe opties.
Ik persoonlijk vind dit toch één van de mooiste. Zo puur en prachtig kan een Alfa Romeo zonder al die tierelantijnen dus zijn...
Ze is o.a voorzien van,
Airco
Centrale vergrendeling
Elektrische ramen
Mistlampen
Metallic lak
Radio
Stuurbekrachtiging
Haar apk is vers en geldig tot oktober 2020.
Distributie is vervangen bij 34.000km. Echter is deze gezien de aantal jaren weer aan vervanging toe. Deze wordt uiteraard vervangen bij aflevering.
Ze komt compleet met onderhoudsmap, nap rapport en 2 sleutels
Normaliter schrijf ik een mooie bladzijde bij elkaar. Echter vind ik dat bij deze 156 niet nodig. Je moet haar gewoon komen bekijken.
Dit is echt dé 156 voor de echte liefhebber. Ze is niet goedkoop, en proefritten zijn alleen mogelijk indien er serieuze interesse is.
Toe aan een echte “klassieke” “youngtimer” met de rij eigenschappen van een hedendaagse auto?
Voor € 3950 mag ze van eigenaar wisselen
U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor een proefrit. Tenaamstelling kan van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 21:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur.
Al onze autos worden aangeboden op basis van zo meenemen en zonder garantie. Garantie is mogelijk via AutoTrust. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.
Voor meer informatie of een proefrit kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-11601478. Whatsapp, SMS of telefonisch. U kunt ons ook bereiken via email. Altijd dezelfde dag nog antwoord.
Let op:
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u contact op te nemen alvorens u langs wilt komen. Zo bent u er van verzekerd dat de auto waarin u geinteresseerd bent nog aanwezig is.
Mvg
Autobedrijf Perry Roelofs
Klipzwaluw 10
3905RR Veenendaal