MarktPlaza

Alfa Network Tube-U4G buiten antenne 4G LTE USB Modem

3742x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Toepassing.

Heeft u ook geregeld het prbleem dat het internet onderweg of op de camping niet ideaal werkt? Dan heeft alfa de oplossing. Met de Network tube u4G haalt u het internet binnen met een download snelheid tot 100mb en een upload snelheid van maximaal 50 mb.

Plaatsing,

De U4G is bestand tegen alle weersinvloeden en kunt u dus gerust buiten plaatsen op een vaste plaats. Regen, sneeuw storm of zon, het maakt niets uit de U4G is zo ontwikkeld dat hij er tegen kan.

Gebruik.

U kunt hem gebruikenalleen als antenne. Dan kunt u hem gebruiken voor 1 apparaat. In combinatie met een extra router kunt u met meerdere apparaten gebruik maken van deze 4g verbinding.

Plug and Play.

Voor het gebruik van de U4G hoeft u niets te installeren. U sluit hem aan op de laptop en de benodigde drivers worden automatisch geinstalleerd. Na installatie werkt hij.Inhoud van de verpakking

  • Alfa Tube-U4G Outdoor 4G/LTE USB Modem
  • 4G / LTE Antenne
  • 5 meter USB-kabel
  • Quick Installation Guide
  • Vulcaniserende tape
  • 2 kabelbinders
  • Handleiding

Voor meer informatie over dit product kunt u mij mailen of bellen.

Onderdelen die speciaal voor u besteld moeten worden kunnen niet retour gestuurd worden.

Met vriendelijke groet,

ADJelectronics

P.a. Bruneel 4
9291jb Kollum
Tel:0511-408476
GSM:06-21673358

Zie ook mijn overige advertenties voor nog meer aantrekkelijke aanbiedingen, of ga eens een kijkje nemen in mijn winkel.
Kunt u tussen de advertenties niet vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op, want dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment

GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.