Alan Sharp - De wind loopt om

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 38x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Alan Sharp - De wind loopt om
1969, Van Gennep
347 pag., isbn 90 6012 020 5
kreuk in voorkaft, datum/naam voor in boek geschreven, stukje van de rug geplakt, wat kleine vlekjes in en aan het boek
Prijs: teab (bieden excl. de eventuele porto aub)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep literatuur/literaire romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Na het succes van Alan Sharp's debuut 'Een groene boom in Gedde', dat door de internationale literaire kritiek vrijwel zonder uitzondering met grote waardering is besproken, is nu Sharp's tweede roman verschenen.
'De wind loopt om' is het vervolg op 'Een groende boom in Gedde'. Sharp zet het verhaal voort en bouwt verder aan de geschiedenis van zijn vier hoofdpersonen Cuffee, Ruth, Moseby en Harry Gibbon. Ze zijn volwassen geworden en leven in nieuwe omstandigheden in Londen; allen hebben de konsekwenties uit het verleden getrokken en zijn nieuwe relaties aangegaan.
Met een geperfectioneerd gevoel voor verhoudingen tussen mensen beschrijft Sharp de vier jonge mensen op zoek naar hun identiteit. Ook in dit boek maakt Sharp's talent dat dialogen en beschrijvingen geintegreerd zijn in een meeslepend verhaal dat de lezer overtuigd en blijjft boeien."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.