MarktPlaza

AL78 Modern gelijkvloers appartement in Villamartin Orihuela Costa

177x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ref. AL78 - Dit prachtige moderne appartement is naar de laatste standaard gebouwd. Het appartement ligt op de begane grond van een kleinschalig complex en heeft aan de voorzijde een groot terras en aan de achterzijde een tuin. Men kan dus altijd de zon of de schaduw opzoeken.
Het appartement heeft een kleine hal die uitkomt op de zeer lichte en ruime woonkamer waarachter een prachtige keuken is. De woonkamer komt uit op het voorterras.
Er zijn 2 slaapkamers, waarvan één met een eigen badkamer en er is nog een gastenbadkamer. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van een airconditioning met warmtepomp. De keuken is van alle gemakken voorzien inclusief vaatwasmachine. Het appartement heeft ook een barbecue. De woning is ingericht voor 4 personen. Er is een parkeerplaats vóór het gebouw.
Een groot gemeenschappelijk zwembad ligt aan het einde van het pad en op 5 minuten wandelen bereikt u een winkelcentrum met een bakkerij, verschillende restaurants, de apotheek, supermarkt, banken en zelfs de bushalte.
Het complex ligt temidden van 3 golfbanen namelijk Villamartin, Campoamor en Las Ramblas en in een straal van 10 kilometer zijn er nog eens 3 verdere golfbanen. Ook zijn er tennisbanen, paddelbanen en een overdekt zwembad in de buurt.

Huurprijs:

Laagseizoen (Jan, Feb, Maart, Nov, Dec):
300 euros/week

Middenseizoen (Apr, Mei, Jun, Sept, Oct):
350 euros/week

Hoogseizoen (Jul, Aug):
500 euros/week

Eindschoonmaak: € 70

Beddengoed: € 10 / persoon

Borg: € 400, terug te betalen 1 week na vertrek.