MarktPlaza

AL76 Prachtige vrijstaande villa in Gea y Truyols - Murcia

177x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ref. AL76 - Deze prachtige vrijstaande villa ligt aan de rand van het natuurgebied El Valle y Carrascoy in Murcia. De afstand naar het prachtige zandstranden van Mar Menor is 20 km en te bereiken via de snelweg in 20 minuten. De villa ligt in een residentiele wijk waar zich een bar–restaurant bevindt. Op enkele minuten met de auto komt u bij het typisch Spaanse stadje Balsicas vanwaar u tevens de trein kunt nemen naar Cartagena, Elche, Alicante en Madrid.
De villa is recentelijk gebouwd en is zeer ruim en praktisch. Alles is op één woonlaag en het perceel is volledig vlak. Ook voor rolstoelgebruik is het geschikt. Het huis heeft een royale hal, een grote woonkamer met open haard, een keuken van 20 m2 die voorzien is van alle gemakken, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Een van de badkamers is en suite met een inloopdouche en de andere badkamer heeft een groot hoekbad.
Vanuit de woonkamer komt men op een enorm terras waar zich tevens het zwembad van 4x8 meter bevindt. Het zwembad heeft aan één zijde een Romeinse trap en aan de diepe zijde een metalen trap. Het perceel is volledig ommuurd.
De villa heeft airconditioning met verwarming, wasmachiene, vaatwasser, alarm, barbecue en parking op eigen terrein. De villa is ingericht voor 6 personen.

Huurprijs:

Laagseizoen (Jan, Feb, Maart, Nov, Dec):
450 euros/week

Middenseizoen (Apr, Mei, Jun, Sept, Oct):
700 euros/week

Hoogseizoen (Jul, Aug):
1.200 euros/week

Eindschoonmaak: 80 €

Beddengoed: 10 € / persoon

Borg: 400 €, terug te betalen 1 week na vertrek.