MarktPlaza

AL BIJ 3 AMPERE VOLDOENDE STROOM OP DE CAMPING

132x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Dit is mogelijk met de Watt controller het ideale apparaat voor de camping.
Met een Watt controller kunt u kleine huishoudelijke elektrische apparaten gebruiken tot 2000 watt bij 3, 4 of 6 ampère: de stoppen op uw campingplaats slaan niet meer door en de apparaten blijven nog werken ook. Voor koelkast, verlichting en tv hebt u al ongeveer 220 watt nodig. Heeft u dan op een kampeerplaats een aansluiting van bijvoorbeeld 4 ampère, dan kunt u slechts apparaten gebruiken tot maximaal 700 watt; uw koffiezetapparaat met pads van 1600 watt kunt u dan wel vergeten, maar… met een Watt controller ertussen, kunt u wel lekkere koffie zetten. Ook friet bakken bij 4 ampère is mogelijk, elektrisch grillen, föhnen en zelfs het maken van overheerlijke ovengerechten!
Comfort en gemak als thuis
Wilt u tijdens uw vakantie hetzelfde comfort en gemak als thuis: neem uw koffiezetapparaat met pads mee, uw oven, waterkoker, gourmetstel/grill en föhn en wat dacht u van de vertrouwde friteuse. Of er nu 3, 4 of 6 ampère aanwezig is, toch kunt u diverse apparaten (barbecue, friteuse en gourmetstel/grill vanaf 4 ampère) aansluiten. Waar de Fuse Control en Fuse Protector stoppen gaat de Watt controller gewoon door en de stroom valt niet meer uit.
Hoe werkt de Watt controller
U informeert eerst hoeveel ampère u op uw campingplaats heeft. Vervolgens steekt u de Watt controller in een stopcontact IN de caravan. Daarna drukt u op de drukknop RESET van de Watt controller tot de juiste stand van de ampère die u op de camping heeft, aangegeven wordt: brandt lampje 3 = 3 ampère, 4 = 4 ampère en 6 = 6 ampère. De Watt controller is nu gereed voor gebruik: u steekt de stekker van het elektrisch apparaat dat u wilt gebruiken in het stopcontact van de Watt controller en zet vervolgens het apparaat aan.
Deze apparaten kunnen o.a. gebruikt worden:
- barbecue 1600 watt
- föhn 2000 watt
- friteuse 1800 watt
- gourmetstel / grill 1800 watt
- koffiezetapparaat met pads 1600 watt (al bij 3 ampère)
- koffiezetapparaat 1500 watt
- kookplaat 1000 / 1500 watt
- oven 1500 watt
- strijkijzer 2000 watt
- ventilatiekachel 1000 watt
- waterkoker 2000 watt
Voor meer informatie zie onze website www.camparo.nl