MarktPlaza

Agatha Christie - 16e Vijfling (Hardcover/Gebonden)

61x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Agatha Christie  -  16e Vijfling  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

407 pagina's

bevat: Moord in het flatgebouw ; Schuldig in eigen ogen ; Moord op het medium ; Waarom Evans niet? ; Wurger in spiegelbeeld

Agatha Christie (1890 - 1976) schreef 80 detectives, ruim 200 korte verhalen, 19 toneelstukken en 6 romans als Mary Westmacott. In Nederland zijn naar schatting bijna 20 miljoen boeken verkocht van Christie, en met ruim 3,2 miljard verkochte exemplaren wereldwijd is ze de bestverkopende auteur aller tijden.

MOORD IN HET FLATGEBOUW
Een kort verhaal
Als je per ongeluk in een vreemd huis terechtkomt en daar bovendien een vreemde dode vrouw aantreft, is liet een grote troost als je buurman Hercule Poirot heet!

SCHULDIG IN EIGEN OGEN
Een volledig boek
Elinor Carlisle staat terecht wegens moord. Er zijn zoveel bewijzen tegen haar dat het onmogelijk lijkt dat ze wordt vrijgesproken. Ze voelt zich schuldig omdat ze het meisje dat nu dood is, haatte. Maar ze doodde haar niet.

MOORD OP HET MEDIUM
Een kort verhaal
Een beroemd medium komt tijdens een seance om het leven, maar er volgt geen politie onderzoek. Het is duidelijk dat de doodsoorzaak bovennatuurlijk is. Een sfeervol 'griezelverhaal' van de beroemde detectiveschrijfster.

WAAROM EVANS NIET?
Een volledig boek
Bobby Jones vindt tijdens een spelletje golf een stervende man, die waarschijnlijk van de rotsen is gevallen. Vóór de man zijn laatste adem uitblaast spreekt hij nog drie woorden: Waarom Evans niet...

WURGER IN SPIEGELBEELD
Een kort verhaal
Het tweede griezelverhaal in deze bundel. Een jonge man ziet in een spiegel hoe iemand een meisje wurgt. Is het zinsbegoocheling of gebeurt het werkelijk? En wie is de moordenaar?

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties