MarktPlaza

Afvallen/afslanken

131x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overgewicht ontstaat doordat er meer calorieën in het lichaam worden opgeslagen dan er nodig zijn voor de dagelijkse behoefte. Het is raadzaam om te zorgen, dat die twee hoeveelheden met elkaar in evenwicht zijn. Echter pas als het eventuele overgewicht is verdwenen.
Mijn taak is het analyseren van het eet- en drinkpatroon aan de hand van een ingevulde vragenlijst. Die lijkt misschien wat ingewikkeld, maar als wij beseffen, dat het om een gemiddelde gaat, valt het mee. Verwacht geen wonderen. Wat er in jaren is aangekomen, gaat er niet in drie weken af.
Ik werk niet met drankjes, poeders of pillen. Ik vind, dat afslanken op een gezonde manier moet gebeuren. Ik kom ook niet met recepten. Ik geef alleen aan, welke hapjes en drankjes U niet moet gebruiken of eventueel verminderen. En het werkt! Ik heb het jaren terug eens op mijzelf uitgetest.
Ga voor meer informatie naar https://www.de-afslankadviseur.nl

Intoetsen via Google. Als U op onderstaande link klikt, krijgt U mogelijk een melding dat de site niet is beveiligd. Dat is niet correct. Mijn site is beveiligd. De site van marktplaza niet. Kijk naar het adres van marktplaza.. Geen https